Go to content Go to navigation Go to search

Crispus Pub primul local din Sibiu care se “inroleaza” in Razboiul Dozelor!

January 31st, 2010 by LucianPatrutiu

In sfarsit avem un local in Sibiu care a inteles ca dozele de aluminiu nu sunt gunoaie! Se numeste Crispus Pub (str. Marasesti nr.9) si tocmai am primit de la ei cantitatea impresionanta de 1511 doze de aluminiu! Multumim mult! Intra astfel direct pe locul 1 in topul razboinicilor!

Cu siguranta mai sunt si alte localuri in oras (sau in tara) care doresc sa recicleze ambalajele, dar din punctul nostru de vedereCrispus Pub a deschis acest drum, iar colaborarea cu RazboiulDozelor.org, sau cu orice alt program din tara care promoveaza reciclarea, nu face altceva decat sa demonstreze ca se poate recicla si fara sa existe stimultente financiare (pe care asteptam sa le legifereze alesii nostrii).

Asadar, asteptam sa se inroleze si alte localuri din Sibiu in Razboiul Dozelor, iar daca aceste localuri sunt din alte localitati din tara, noi promitem sa gasim in localitatile respective cel putin un ONG care sa desfasoare aceeasi activitate ca noi aici in Sibiu! Lasati-ne doar un mesaj si va raspundem garantat in cel mai scurt timp!

Multumim Crispus Pub precum si celorlalti participanti la Razboiul Dozelor!!!

One Response to “Crispus Pub primul local din Sibiu care se “inroleaza” in Razboiul Dozelor!”

  1. Tweets that mention RazboiulDozelor.org » Blog Archive » Crispus Pub primul local din Sibiu care se “inroleaza” in Razboiul Dozelor! -- Topsy.com Says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by Aurelian S?ndulescu and Adriana Horstman, Lucian Patrutiu. Lucian Patrutiu said: Crispus Pub primul local din Sibiu care se “inroleaza” in Razboiul Dozelor! 1511 doze donate! http://bit.ly/9T9aFU [...]