Go to content Go to navigation Go to search

“Razboiul Dozelor” nominalizat la Gala pentru Supervoluntari din Sibiu – 03.12.2009

November 30th, 2009 by LucianPatrutiu

O surpriza neasteptata a venit din partea organizatorilor Galei pentru Supervoluntari din Sibiu editia 2009: nominalizarea programului “Razboiul Dozelor” la sectiunea “BLOGGERUL CARE S-A IMPLICAT ACTIV IN MOBILIZAREA COMUNITATI IN ACTIVITATI VOLUNTARE”. Evenimentul va avea loc in data de 03.12.2009 in Sibiu la Centrul de Conferinte Forum – Hotel Continental Ibis.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul evenimentului http://galavoluntari.wordpress.com

One Response to ““Razboiul Dozelor” nominalizat la Gala pentru Supervoluntari din Sibiu – 03.12.2009”

 1. LucianPatrutiu Says:

  Castigatrii Galei pentru Supervoluntari din Sibiu

  Cea de-a 4-a editie a Galei pentru Supervoluntari din Sibiu, organizata de Asociatia Colors si Directia Judeteana pentru Tineret Sibiu si-a desemnat aseara castigatorii, categoria voluntarul anului fiind castigata de catre Vlad Tanasescu, voluntar al Fundatiei CON-A.

  Circa 200 de persoane, voluntari, sustinatori, oficialitati si invitati din judetul Sibiu au petrecut o seara plina de culoare, in compania lui Ali Deac si a Cristinei Ragos de la Teatrul National Radu Stanca. A fost o seara cu multe surprize, dar si multe premii.

  Castigatorii editie 2009 din Sibiu a Galei pentru Supervoluntari sunt:
  Cel mai tanar voluntar: Alexandra Croitorescu, Fundatia CON-A
  Cel mai varstnic voluntar: Constanta Mierlusca, Amicii Muntilor
  Cel mai activ ONG cu voluntari: Societatea Studentilor Medicinisti Hipocrates
  Cel mai activ grup informal: prietenii AEGEE
  Proiectul cu cei mai multi voluntari: O padure pentru fiecare scoala, Sc. Gen. Mosna
  Cel mai reusit proiect: Diversity calls 4 Creativity, AEGEE
  Cel mai reusit proiect extrascolar: Consiliul elevilor se implica, Liceul G. Gundisch Cisnadie
  Cea mai eficienta campanie de recrutari de voluntari: Vrei mai mult de la tine, AIESEC
  Cel mai consecvent sponsor: Lupo Prod SRL, sponsorul organizatiei Acord
  Cel mai interesant material care promoveaza voluntariatul: raport anul 2008, AIESEC
  Jurnalistul care a promovat constant voluntariatul: Calin Blaga, Sibiu 100%
  Cel mai activ blogger in mobilizarea comunitatii in activitati voluntare: Tudor Popa, Ce merita
  Cel mai simpatic voluntar: Paul Hartoaga, Serviciul de Voluntari Agnita
  Coordonatorul de voluntari al anului: Andrei Stefan Gut, Societatea Studentilor Medicinisti Hipocrates
  Voluntarul anului: Vlad Tanasescu, Fundatia CON-A
  Premiu special: voluntarii FITS, oferit de Teatrul National Radu Stanca

  Premiantii au fost alesi de catre un juriu format din reprezentanti ai organizatorilor si institutiilor cu experienta in domeniul voluntariatului din nominalizarile trimise de cele 20 de organizatii si institutii din judetul Sibiu.

  “Multumesc organizatiei mele ca s-a luptat pentru mine si ca, prin activitatile de voluntariat in care m-am implicat, mi-a dat sansa sa merg mai departe” a declarat in cadrul Galei, Vlad Tanasescu, castigatorul categoriei voluntarul anului 2009.

  “Sunt onorat sa primesc acest premiu. Ma bucur ca am reusit ca prin activitatile de voluntariat sa construiesc o echipa. Lucrul acesta ne-a unit si am devenit foarte buni prieteni” a declarat Andrei Gut, castigatorul categoriei coordonatorul de voluntari al anului.

  “De la an la an Gala pentru Supervoluntari a cunoscut o crestere a numarului de voluntari si organizatii participante. Ne-am bucurat sa ne reintalnim cu prieteni dragi, dar si sa cunoastem organizatii noi din Sibiu. Totodata multumim partenerilor si finantatorilor nostri care au facut posibila aceasta editie a Galei”a declarat Claudia Popa, presedintele Asociatiei Colors.

  „Sunt onorata ca am reusit sa scoatem in fata comunitatii importanta voluntariatului si sa aducem o recunoastere publica a celor care s-au implicat in proiecte si activitati ” a declarat Ioana Mateiu, consilier tineret la Directia Judeteana pentru Tineret Sibiu.

  Gala pentru Supervoluntari este un proiect de promovare a voluntariatului si de premiere a celor mai activi voluntari implicati in proiecte comunitare din judetele Sibiu si Brasov. Evenimentul premiaza voluntari, organizatii, grupuri informale, proiecte diverse, precum si sustinatori si bloggeri la 15 categorii distincte.

  Pentru mai multe detalii contactati Claudia Popa, presedinte asociatia Colors (0745-052151) si Ioana Mateiu, consilier tineret Directia Judeteana pentru Tineret Sibiu (0740-138049).

  Gala pentru Supervoluntari 2009 este un proiect realizat de Asociatia Colors si finantat de catre Directiile Judetene pentru Tineret Sibiu si Brasov. Parteneri: Hotel Continental Forum, Dram Center 07, Elioprod, Biborteni, RC Cola, Teatrul National Radu Stanca, Primaria Rasinari, Forever Dance, Consiliul Judetean Brasov – Centrul Cultural Reduta, iubescbrasovul.ro, Madstel Impex, Exact Media, Simple Mind, Gadjo Cafe. Parteneri media : 7 Seri, Kiss FM, Sibiu100%, Turnul Sfatului, Monitorul de Sibiu, Brasovul Tau, stiribrasov.ro.

  Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat.